miercuri, 28 octombrie 2009

"Kiss Goodbye to Breast Cancer"


Sanul, simbol al feminitatii si al maternitatii, poate fi sediul a numeroase boli, cele mai multe dintre ele fiind lipsite de gravitate. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca unele dintre acestea, neglijate, sa se transforme cu timpul in cancer.

In lume, la fiecare 3 minute o femeie este diagnosticata cu cancer la san si la 14 minute o femeie moare din cauza acestei boli.
Anual, in Romania peste 6000 de femei sunt diagnosticate cu cancer la san, dintre care majoritatea sunt depistate in faza avansata, cand optiunile terapeutice sunt minime.
Cancerul la san este in Romania boala oncologica cu cele mai multe victime in randul femeilor.
cancerul la san este perfect vindecabil daca este descoperit si tratat din timp.

Informati-va permanent si controlati-va singure.

Nu neglija, nu amana

Ceea ce trebuie sa intelegi este ca fiecare abatere de la aceasta rutina, fiecare amanare te poate condamna. Dar ingrijindu-te si palpandu-te poti preveni o tragedie. O SIMPLA ATINGERE ITI POATE SALVA VIATA. Daca consulti un medic imediat dupa ce ai sesizat o modificare, ai toate sansele de vindecare, de a-ti continua linistita viata. Metodele de tratament sunt din ce in ce mai diverse si mai eficiente.

Discuta pe cat posibil si cu rudele si prietenele tale pentru a le informa despre depistarea precoce a cancerului la san.

Chiar daca te simti perfect sanatoasa riscul exista in permanenta. Trebuie sa mergi la control cu regularitate!!!

www.stopcancerlasan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu