joi, 22 octombrie 2009

"Cei care se iubesc nu se privesc unul pe celalalt, ci privesc impreuna in aceeasi directie. "





Intr-o relatie de iubire, timpul este singurul lucru pe care nu poti sa contezi! A lasa timpul sa treaca intr-un cuplu inseamna a-ti asuma riscul de a se instala furia, ranchiuna, neintelegerea si, la final, indiferenta... 
Certurile sunt inevitabile, si fac parte din viata normala. Este total iluzoriu sa-ti inchipui ca ai putea sa le eviti. Mai rau: absenta certurilor poate conduce la indiferenta, la indepartarea partenerilor. Cearta nu rezolva neaparat conflictul, dar contribuie la construirea cuplului. In certuri se stabilesc granitele fiecaruia, se expun puncte de vedere si dorinte. Disputele sunt pozitive cu o singura conditie: ca partenerii sa nu se umileasca reciproc.

Iubirea aduce impreuna doi oameni care se inteleg... chimic, ca prin magie! De aceea, nu trebuie sa fii obligata sa te uiti cu el la meci sau sa-l iei cu forta la cursuri de tango. Astfel apar subiecte de discutii inutile. Sa ne amintim ce spunea Antoine de Saint Exupery: "Cei care se iubesc nu se privesc unul pe celalalt, ci privesc impreuna in aceeasi directie. "

www.ele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu