duminică, 27 martie 2011
Lacul de unghii holograma
Se poarta in acest sezon culorile tari, vii, fosforescente si tip holograma atat la vestimentatie cat si mai ales pe unghii. Un 'deliciu':)
sâmbătă, 19 martie 2011
Banc:)
Faci ceva ce nu ii place, pierzi puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la care se asteapta. Cu parere de rau, astea sunt regulile.
Iata un scurt ghid al sistemului de punctare:
INDATORIRI OBISNUITE
* Faci patul (+1)
* Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1)
* Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2)
* Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5)
* ..Pe ploaie (+8)
* ..Dar te intorci cu bere (-5)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar nu era nimic (0)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea si era ceva (+5)
* ..Ii tragi una cu facaletul (+10)
* ..Era catelul ei (-20)
EVENIMENTE SOCIALE
* Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0)
* Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o vorba cu colega (-2)
* ..Pe colega o cheama Tina (-10)
* ..Tina, dansatoarea (-20)
* ..Tina are silicoane (-80)
ANIVERSARI
* O scoti la cina (+2)
* O scoti la cina, si nu este un club sport (+3)
* Ok, e un club sport (-2)
* Si e noaptea cu bufet suedez (-3)
* E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe fata ta sunt pictate culorile echipei preferate (-10)
SEARA IN ORAS
* O scoti la film (+1)
* O scoti la un film care ii place ei (+3)
* O scoti la un film care nu-ti place (+6)
* O scoti la un film care iti place tie (-2)
* ..Se numeste “Robocop” (-3)
* ..Ai mintit ca era un film despre orfani (-15)
CONDITIA FIZICA
* Ai facut burta (-15)
* Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10)
* Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai largi (-30)
* Spui, “Nu conteaza, si tu ai” (-8000)
MAREA INTREBARE
* Ea intreaba: “M-am ingrasat?” (-5) [Da, pierzi puncte indiferent de raspuns]
* Eziti cu raspunsul (-10)
* Raspunzi, “..Unde?” (-35)
* Orice alt raspuns (-20)
COMUNICARE
* Cand vorbeste despre problemele ei, te arati interesat (0)
* Asculti peste 30 minute (+50)
* Asculti peste 30 minute fara sa te uiti la TV (+500)
* Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-4000)
luni, 14 martie 2011
Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi...ce ai face?:))))
Enjoyyy
joi, 10 martie 2011
Cosmo ne vine in ajutor:)
Un recent articol din prea-bine cunoscuta revista COSMOPOLITAN trateaza problema, sa o numim asa, a ce doresc cu adevarat femeile si barbatii de la ei/ele.
Potrivit studiului, conceptul ca femeile nu ar trebui sa aiba loc doar in bucatarie, ci si in functiile de conducere obtine sprijinul majoritatii in zilele noastre, dar subiectul reconcilierii cu rolul de mama continua sa dea nastere unui grad de ambivalenta atat in randul barbatilor, cat si al femeilor.
Aproape toti barbatii doresc ca femeile lor sa fie, mai presus de toate, sensibile si sa dea dovada de intelegere, sa fie afectuoase si loiale, dar si inteligente (98% in fiecare caz).
In plus, aproape la fel de multi barbati isi doresc, de asemenea, ca femeile lor sa fie atractive (95%) si sa fie capabile sa gateasca bine (93%).
Comparativ, este mai putin important pentru barbati ca femeile sa fie de succes (84%), sa fie instarite (72%), independente (86%) si sa mearga la serviciu (80%) - chiar daca se observa ca majoritatea barbatilor considera si acest lucru ca un aspect de dorit care face parte din a fi femeie azi.
Pe de alta parte, femeile se asteapta ca barbatul sa fie angajat (97%), de succes (96%), inteligent (93%), loial (92%) si independent (89%) si, in plus, tandru (87%) si sensibil (81%).
La fel de multe femei (81%) ar dori, de asemenea, ca barbatii lor sa fie instariti.
In comparatie, este mai putin important deseori pentru femei ca barbatii sa arate bine (79%) sau sa fie capabili sa gateasca bine (69%). Se pare ca femeile cauta inca, in primul rand, clasicul barbat care asigura traiul, cu toate acestea, asociat cu multa inteligenta emotionala.
Angelika Kofler, psiholog social: "Puternica nevoie de sprijin emotional, atat pentru barbati cat si pentru femei, avand in vedere exigentele reciproce ridicate, reprezinta pur si simplu insumarea modelelor de rol noi si vechi, ceea ce nu este deloc surprinzator."
Mai multe pe www.cosmopolitan.ro
Hachiko...A dog story!
Pe 8 Martie s-au implinit 76 de ani de la moartea loialului caine, rasa Akita, Hachiko!
Cainele Hachiko din rasa Akita a ramas in memoria japonezilor si a milioane de iubitori de animale din lumea intreaga datorita devotamentului fata de stapanul sau pe care a continuat sa il astepte zilnic, timp de noua ani, in gara unde-l intampina cand acesta se intorcea de la Universitate - Facultatea de medicina veterinara din Tokio.
Hachiko (10 noiembrie 1923 - 8 martie 1935) nu avea de unde sa stie ca stapanul lui murise, facuse infarct la facultate, si a continuat sa il astepte zilnic, timp de noua ani, in apropierea garii Shibuya, pana cand a murit si el.
S-au facut doua filme despre Hachiko: unul japonez, in 1987, si un remake dupa acesta - “Hachi: A Dog's Story" -, in 2009, cu Richard Gere in rolul principal, un film foarte impresionat la care au plans randuri, randuri de spectatori.
vineri, 4 martie 2011
miercuri, 2 martie 2011
sâmbătă, 26 februarie 2011
vineri, 25 februarie 2011
Be StUpiD, by DIESEL
http://www.cosmopolitan.ro/video/cosmo-film.html?showContest_video=166
Dupa aceasta oferta, Diesel impreuna cu Marie Claire promit sa ofere noi reduceri!
Let's see about that:)
miercuri, 23 februarie 2011
luni, 14 februarie 2011
Securitatea pe Facebook!!!
Securitatea conturilor de Facebook a fost dezbătută foarte intens în ultima perioadă, însă cu toate acestea mulţi nu sunt interesaţi de aceste setări fie pentru că nu se tem de furtul datelor personale, fie pentru că pur şi simplu nu ştiu cum şi de unde pot face acest lucru.
Money.ro vă prezintă un top făcut de Mashable.com în care sunt prezentate cele mai importante zece setări pe care trebuie sa le faci pentru a-ţi securiza contul de Facebook.
1. Sharing-ul pe Facebook
(Cont> Setări de confidențialitate > Partajare pe Facebook)
Deși poate părea complicat, este foarte important să controlezi ceea ce publici și mai ales cui permiți să-ți vizualizeze profilul. În această privință Facebook oferă mai multe opțiuni, și anume: puteți împărți conținutul dumneavoastră cu “toată lumea”, cu “prietenii prietenilor” sau “doar cu prietenii”. În orice caz, trebuie să știți și faptul că puteți face setări care să fie aplicabile doar pentru un anumit grup de persoane. De exemplu, numai prietenii apropiați vă pot vedea toate fotografiile, în timp ce restul persoanelor pot accesa doar o parte din ele. Același lucru este valabil și în cazul informațiilor.
2. Confidențialitatea fotografiilor
(Contul meu > Setări de confidențialitate >Partajare pe Facebook > Personalizat > Editează confidențialitatea de album pentru pozele existente)
Setările pe care le poți face albumelor de pe Facebook pot fi înșelătoare, și asta pentru că nu întotdeauna se aplică la toate fotografiile. Cu setarea de mai sus, poți decide confidențialitatea fiecărui album foto, inclusiv a fotografiei de perete (Wall Photo).
3. Verifică-ți locația
Contul meu > Setări de confidențialitate > Partajare pe Facebook > Personalizeaza Setările > Friends can check me in to Places
O altă setare importantă, dar care de cele mai multe ori trece neobservată, este cea care nu le poate permite prietenilor tăi să-ți modifice locația fără acordul tău.
4. Conectarea pe Facebook
Contul meu > Setări de confidențialitate >Conectare pe Facebook
Pe Facebook, setările de confidențialitate sunt separate de cele de conectare. Păstrându-le publice le vei permite celorlalți utilizatori care nu îți sunt prieteni să vadă date importante despre tine, cum ar fi: fotografia de profil, sexul, vârsta, educația, orașul natal, etc.
Aceste setări pot influența și modul în care ești găsit pe Facebook. Atfel spus, cei care vor să te găsească o pot face doar tastându-ți numele? Permiți oricui să te adauge ca prieten și să-ți trimită mesaje?
De aici poți schimba toate elementele mai sus menționate. De exemplu, dacă primești deseori mesaje de la necunoscuți, trebuie să știi că poți seta ca doar prietenii din lista proprie să facă acest lucru. Totuși, tineți cont de faptul că dacă setați totul în cel mai strict mod posibil, nu veți mai putea fi găsi
5. Aplicațiile pe care le folosiți
(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Aplicații pe care le folosiți)
Aceasta este una din setările dureros de minuțioase, pentru că presupune editarea fiecărei aplicații pe care o folosești, fie prin eliminarea ei, fie prin editarea confidențialității.
Vă sugeram să eliminați toate aplicațiile pe care nu le utilizați. Aveți grjă să le revizuiți pe fiecare în parte, și asta pentu cexista o serie de aplicații care vă apar pe Wall fără a vă fi cerut permisiunea.
6. Personalizarea instantă
(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Personalizare instantă)
Personalizarea contului de Facebook cu diferite link-uri poate fi în esență chiar un lucru bun, însă țineți cont de faptul că prin acest fel permiteți necunoscuților să aibe acces la informatiile personale.
Utilizatorul poate alege să renunțe la opțiunea de Instant Personalization pe site-urile partenere Facebook, dând click pe butonul de “No Thanks”, atunci când sunteți întrebat de activarea acestei setări. Pentru a nu risca vizualizarea informațiilor tale de către oricine, Facebook iți permite să renunți la această opțiune de pe toate site-urile aflate în colaborare cu rețeaua de socializare prin intermediul butonului “Permite personalizarea instantă pe toate site-urile partenere” .
7. Informațiile la care au acces prietenii tăi
(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Informații accesibile prin intermediul prietenilor)
Aici setările de confidențialitate ale Facebook sunt destul de complicate. Indiferent cât de stricte sunt setările pe care le faci, datele proprii continuă să fie publice pentru un anumit grup de oameni, fie ei și prietenii cei mai apropiați. Indiferent ce imparți cu ei, asta nu înseamnă că sunt accesibile doar de către aceştia, mai ales dacă setările lor sunt foarte "relaxate”. Pentru a vă asigura că nu vi se întâmplă acest lucru trebuie să faceţi setarea prezentată mai sus
8. Căutarea publică
(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Căutare publică)
Când o persoană vă caută numele într-un motor de căutare, aceasta poate foarte ușor să vă vizioneze profilul public. Dacă nu vreți ca acest lucru să se întâmple trebuie să faceți modificarea de mai sus
9. Lista de prieteni
(Prieteni > Editează Prieteni > Crează o listă)
Dacă esti un utilizator tipic de Facebook, atunci cu siguranță ai în listă aproximativ 130 de prieteni și nu iți dorești să împarți orice detaliu cu fiecare din ei. În acest caz, este important să știi că îți poți împărți lista în mai multe grupuri: Membrii familiei, prieteni apropiați, parteneri de afaceri, etc. Aceste grupuri pot fi setate astfel încât fiecare grup să poată vizualiza doar ceea ce tu iți doresti să împarți cu ei. Realizarea acestor liste este destul de dificilă, mai ales dacă ai deja foarte mulți prieteni, însă odată ce le-ai setat, adăugarea prietenilor în fiecare categorie se realizează foarte ușor.
10. Activarea HTTPS
(Contul meu > Setările contului > Securitatea contului > Secure Browsing (HTTPS))
Ultima setare pe care o aducem în prim plan este una care are legătură mai mult cu securitatea decât cu confidențialitatea. În încercarea de a proteja mai bine datele, Facebook a început de curând să introducă un suport de tipul HTTPS.
Cu toate că această setare încetinește puțin Facebook-ul, iar alte câteva aplicații nu mai funcționează, experții în securitate ai rețelei de socializare spun că acest tip de server este esențial pentru securitatea online, indiferent de serviciile web accesate. Dacă nu aveți încă disponibilă această setare, nu vă faceți griji. Facebook a declarat faptul că în săptămânile următoare aceasta va fi activă în toate țările în care acesta este disponibil.